Zoneterapi

Zoneterapi er en årtusind gammel behandlingsform, hvor man via masserende tryk under fødderne kan påvirke organer, muskler, væv, led og forskellige processer i kroppen.

Sådan arbejder jeg med zoneterapi
Når mine hænder undersøger dine fødder, sker der en form for kortlægning af dine helbredsmæssige udfordringer. De smerter du mærker et bestemt sted på kroppen er ofte kun et symptom på den faktiske årsag til problemet. Det er årsagen, vi skal have fat i.

Zoneterapi der afhjælper årsagen – ikke symptomet
Jeg søger derfor altid at finde og afhjælpe årsagen til smerten – ikke symptomet. Mine hænder bruger jeg således både til at diagnosticere og til at behandle med. Med min viden om kroppens medianbaner – og med mere end 25 års praktisk erfaring i hvordan de kan påvirkes – tilbyder jeg en indsigtsfuld og målrettet behandlingsform, der giver dig en langsigtet bedring af din livskvalitet.

Fine resultater
I mine behandlinger indgår der også ofte forslag til kost- og livsstilsændringer, der sammen med zoneterapien kan gøre en afgørende forskel. Med årsagsrettet zoneterapibehandling kan du opnå meget fine resultater ved en lang række lidelser og ubalancer:

Få tilskud til dine behandlinger

Jeg er RAB-registreret zoneterapeut. Som registreret alternativ behandler (RAB) kan du få betydelige tilskud til dine behandlinger hos mig gennem Sygesikringen Danmark og andre sundhedsforsikringer.

Du kan bestille tid på:

Scroll to Top