Zoneterapeut med 25 års erfaring

Jeg kalder min behandlingsform for "holistisk alternativ behandling". Holisme bygger på et helhedssyn af mennesket. Som holistisk zoneterapeut forholder jeg mig både til vores fysiske og psykiske tilstand – idet krop og sind hænger uløseligt sammen.

Min filosofi – det hele menneske i balance

I vores stressede og hektiske hverdag glemmer vi ofte at tage hensyn til os selv. Vi overhører de faresignaler, som burde få os til at stoppe op. Det medfører, at vi let kommer ud af balance med os selv – både fysisk og psykisk.

Her får du hjælp til selvhjælp
Når skaden er sket, kan det nogen gange være svært – ved egen hjælp – at genfinde balancen, få livsglæden tilbage og få den energi, som det kræver for at komme videre. Det er her, jeg kan gøre en forskel for dig. Jeg kan se dig, og mine hænder kan mærke dig – og jeg ved, hvad jeg skal gøre for at hjælpe dig på rette vej. Resten klarer din krop og dit sind selv. Med andre ord: Her får du hjælp til selvhjælp.

Kombinationsbehandling – med dig i centrum
Jeg starter altid med at spørge: Hvordan har du det? Ud fra en kort indledende dialog finder vi sammen ud af, hvad du kunne have mest gavn af fra gang til gang. Zoneterapi, akupunktur og japansk lifting er alle tre behand­lingsformer, der går ind på både det fysiske og psykiske plan. Jeg kombinerer ofte mine behandlings­former, idet de supplerer hinanden på fornemste vis og giver rigtigt gode resultater.

Livslang erfaring med alternativ behandling
Jeg har mere end 25 års erfaring med alternativ behandling. Jeg har hjulpet et utal af mennesker med alle mulige forskellige slags sygdomme og lidelser. Jeg har hjulpet mennesker i alle aldre – også helt små børn har haft gavn af mine behandlinger.

Mine uddannelser og kurser
Gennem årene er det blevet til en række uddannelser fra nogle af de bedste og mest anerkendte institutioner, lærere og instruktører indenfor alternativ behandling:

Få tilskud til dine behandlinger

Jeg er RAB-registreret zoneterapeut. Som registreret alternativ behandler (RAB) kan du få betydelige tilskud til dine behandlinger hos mig gennem Sygesikringen Danmark og andre sundhedsforsikringer.

Du kan bestille tid på:

Scroll to Top