Japansk Lifting

Japansk Lifting er en ny banebrydende metode til at opnå naturlig ansigtsløftning og total afspænding - uden brug af kirurgi eller skadelige kemiske produkter som botox og filler.

Japansk Lifting er selvsagt udviklet i Japan og benytter de nyeste hud- og vævsopstrammende teknikker. I kombination med dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedræning i ansigtet opnås bemærkelsesværdige resultater. Du vil føle dig som et helt nyt menneske!

 

Ansigtets ældningsproces
Ansigtet består af en hel masse små muskler, som vi bruger til at udtrykke os med. De skaber vores mimik, skaber ubevidste bekymringsrynker og bruges, når vi kniber øjnene sammen i solen. Ubevidst spænder vi hele tiden ansigtets muskler, og det forstærkes, når vi er stressede, nervøse, har smerter og er anspændte. Disse daglige spændinger sætter sig fast gennem et helt liv og bliver til permanente rynker. 

 

En dyb meditativ tilstand af velvære
Det er primært ansigtets muskler og væv, der behandles – men liftingen stimulerer også din psykiske tilstand og optimerer således dit generelle velbefindende på forunderlig vis. Behandlingen vil henføre dig til en dyb næsten meditativ afslappet tilstand af total fred og harmoni.

 

Hvordan udfører jeg Japansk Lifting
Behandlingen udføres ved hjælp af mine hænder samt en række hjælpemidler – herunder en særligt udformet massagepind, diverse pensler og to saltstenskugler – foruden anvendelsen af diverse økologiske ansigtsmasker, hypenkerneolier og øjencremer m.m.

 

Japansk Lifting gør følgende for dig:

Du kan bestille tid på:

Scroll to Top